x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Melania Trump, acuzată din nou de plagiat

Melania Trump, acuzată din nou de plagiat

08 Mai 2018   •   16:38
Melania Trump, acuzată din nou de plagiat

Prima doamnă a SUA, Melania Trump, a fost acuzată de plagiat după ce a lansat o campanie pentru siguranţa copiilor în mediul online, luni, scrie The Guardian.

Melania Trump şi-a lansat campania prin intermediul unei broşuri care seamănă izbitor cu un document publicat de Comisia Federală de Comerţ, în timpul Administraţiei Obama.

Iniţiativa “Be Best” a fost lansată luni şi chiar are o pagină oficială pe site-ul Casei Albe: “Părinţi, daţi click aici să citiţi despre cum puteţi vorbi cu copiii referitor la prezenţa pe Internet”. Iniţial, broşura a fost promovată ca fiind o iniţiativă a Melaniei Trump: “o broşură de Prima doamnă Melania Trump şi Comisia Federală de Comerţ”.

Ulterior, în urma acuzaţiilor făcute pe site-urile de socializare, broşura a apărut ca fiind o iniţiativă a “Comisiei Federale de Comerţ, promovată de Prima doamnă Melania Trump”.

Vizitatorii care accesează link-ul sunt trimişi într-un document pdf al broşurii, care este aproximativ identic cu cel publicat de Comisia Federală de Comerţ în 2014, sub titlul “ Net Cetera – Vorbitul cu copiii despre prezenţa în mediul online”.

Melania Trump a mai fost acuzată de plagiat în 2016, când aceasta a repetat pasaje întregi din discursul din 2008 al lui Michelle Obama.

 

×
Subiecte în articol: melania trump plagiat michelle obama