x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ménage à trois între două profesoare de liceu şi unul dintre elevii lor

Ménage à trois între două profesoare de liceu şi unul dintre elevii lor

04 Oct 2014   •   17:03
Ménage à trois între două profesoare de liceu şi unul dintre elevii lor

Două profesoare de la liceul „Destrehan High”, din statul american Louisiana, au fost arestate după ce a reieşit că au fost implicate într-un ménage à trois cu unul dintre elevii şcolii la care predau.

Mai multe din întâlnirile amoroase dintre cei trei au fost filmate de adolescentul de 17 ani, filmările ajungând mai întâi în mediul online, apoi în atenţia poliţiei.

Shelley Dufresne şi Rachel Respess au început să aibă relaţii sexuale cu elevul la începutul lunii septembrie. Cei trei au mers în apartamentul profesoarei Rachel Respress pentru a sărbători o victorie a echipei de fotbal american a liceului, echipă din care adolescentul, atunci în vârstă de 16 ani, făcea parte.

De atunci, cei trei au mai avut astfel de întâlniri, în cursul cărora partidele de amor au fost filmate. Shelley Dufresne este acuzată că ar fi avut o relaţie mai serioasă cu tânărul, în timp ce Rachel Respess participa doar la sporadice întâlniri în trei.

Cele două femei sunt acuzate sex cu un minor şi corupere de minori.

Cazurile în care profesoarele din SUA sunt prinse având relaţii cu elevii lor par să se ţină lanţ, în ultima vreme.

Luna trecută, profesoara Mary Faith McCormick, din statul Arkansas, a fost arestată după ce a reieşit că făcuse sex cu un elev de 13 ani, care o agăţase pe o reţea de socializare. Relaţia dintre aceştia durase 3 luni.

Tot luna trecută, o profesoară din Texas a fost acuzată că a dansat în poala unui elev de 15 ani, în faţa clasei, drept cadou pentru ziua acestuia.

De asemenea, în luna august, profesoara Brianne Altice, din statul Utah, a fost acuzată că ar fi făcut sex cu un adolescent chiar în timpul desfăşurării procesului în care era acuzată că se culcase cu un alt elev.

×