x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dezvăluire incredibilă: Michelle Obama mărturisește că, timp de 10 ani, nu și-a suportat soțul!

Dezvăluire incredibilă: Michelle Obama mărturisește că, timp de 10 ani, nu și-a suportat soțul!

de Redacția Jurnalul    |    29 Dec 2022   •   12:45
Dezvăluire incredibilă: Michelle Obama mărturisește că, timp de 10 ani, nu și-a suportat soțul!
Sursa foto: Hepta

Michelle Obama mărturisește într-un interviu că, timp de 10 ani, nu și-a suportat soțul, dar l-a respectat.

Într-un interviu pentru Revolt, Michelle Obama a vorbit despre trecutul căsătoriei cu fostul președinte și despre viața la Casa Albă.

Sunt un cuplu de vis pentru întreaga lume, un simbol al echilibrului între carieră și familie, însă fosta primă doamnă recunoaște că dragostea cu Barack Obama nu a fost întotdeauna fără probleme.

"Nu l-am putut suporta timp de 10 ani", mărturisește Michelle Obama: "Căsătoria nu este întotdeauna 50/50, sunt momente în care există dezechilibre. Sentimentele se schimbă în mod constant în timp. Au fost 10 ani răi din 30 de ani de căsnicie. Depinde cum privești lucrurile, oamenii renunță adesea mult mai devreme"

S-au cunoscut într-o firmă de avocatură din Chicago, în timp ce carierele lor erau gata de decolare. Cu toate acestea, dragostea le-a bătut la ușă, așa că Michelle și Barack nu au refuzat invitația.

Acum în vârstă de 58 de ani, fosta primă doamnă este mama a două fiice, Malie și Natasha. Astăzi au 21 și 24 de ani, dar pe vremea copilăriei lor, cei doi părinți s-ar fi „ciocnit” foarte des.

"Oamenii cred că sunt rea pentru că recunosc, dar parcă au fost 10 ani în care nu mi-am putut suporta soțul. Timp de 10 ani, în timp ce noi încercam să ne construim carierele și ne făceam griji pentru școală și pentru cine ce făcea, eu ziceam: ".

Cele două fete aveau doar 10 și 7 ani când familia Obama s-a mutat la Casa Albă, după mai mulți ani de campanie electorală. Michelle, privind în urmă, le numește "două teroriste": "Au pretenții, nu vorbesc, nu comunică bine și plâng tot timpul. Sunt iraționale, așa că nu poți să le învinovățești și ajungi să își reverși furia pe celălalt”, explică soția fostului președinte.

În orice caz, cei doi au ales să își salveze căsnicia cu toată puterea lor: "Aș fi putut fi supărată pe el, dar mă uitam la el și îi spuneam ".
 ››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: michelle obama barack obama