x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Michelle Obama împlineşte 50 de ani

Michelle Obama împlineşte 50 de ani

16 Ian 2014   •   20:34
Michelle Obama împlineşte 50 de ani

O jumătate de secol de viaţă, cu alte cuvinte!.. Nu-ţi vine uşor când “schimbi prefixul”...  Michelle Obama va fi sărbătorită mai mult sau mai puţin “oficial”, dar cu siguranţă se va bucura mai mult de acest eveniment într-un cadru intim, personal.

Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, împlineşte în data de 17 ianuarie 50 de ani. Ea a mărturisit că o s-o lase mai moale cu exerciţiile de forţă şi va pune accent pe yoga.

De altfel, Prima Doamnă a Statelor Unite se pare că şi-a luat un timp de reflecţie înaintea acestui eveniment. Ea şi-a prelungit vacanţa de Sărbători cu aproape două săptămâni, pe tărâmuri însorite, ceva mai mult decât îi stă în obicei, ceea ce a şi dat de bănuit, unele publicaţii speculând până într-acolo încât au lansat zvonul că soţii Obama s-ar pregăti de un divorţ. În timp ce familia ei – soţul şi cele două fiice ale cuplului prezidenţial -  se întorsese deja în reşedinţa prezidenţială, Michelle a ales, ca niciodată,  să mai rămână în Hawaii cu prietenii, până în preajma zilei ei de naştere.

Vacanţa i-a servit ca introspecţie înaintea acestui eveniment deosebit. Şi-a făcut şi unele planuri, în special privind stilul de viaţă, pe care a încercat întotdeauna să îl perfecţioneze. Acum însă, datorită vârstei, a simţit nevoia să facă unele adaptări în această privinţă.

Astfel, într-un interviu acordat publicaţiei People, Prima Doamnă a Statelor Unite, ai cărei bicepşi fermi au impresionat, a dezvăluit că îşi va reconsidera rutina zilnică de până acum, pe care o va adapta astfel încât să o pregătească şi pentru când va împlini 70 sau 80 de ani.

“Am să mai reduc exerciţiile de forţă, chiar dacă acestea continuă să fie importante pentru mine, pe cele cardio şi alergatul şi mă vor concentra mai mult pe altele mai liniştite, ca yoga, pentru a-mi menţine flexibilitatea. Aşa că, dacă se va întâmpla vreodată să cad, nu vreau să îmi rup vreun şold”, a mai spus Michelle Obama. (Sânziana Stancu)

×
Subiecte în articol: michelle obama