x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mesajul emoționant transmis de Michelle Obama pentru soțul ei, de ziua lui de naștere: Te voi iubi mereu

Mesajul emoționant transmis de Michelle Obama pentru soțul ei, de ziua lui de naștere: Te voi iubi mereu

de Alice Petrescu    |    05 Aug 2023   •   21:00
Mesajul emoționant transmis de Michelle Obama pentru soțul ei, de ziua lui de naștere: Te voi iubi mereu

Barack Obama, unul dintre cei mai iubiți președinți americani, a împlinit 62 de ani. Ca de fiecare dată, soția Michelle a postat pe rețelele de socializare un mesaj romantic cu ocazia aniversării soțului ei. 

 "La mulţi ani băiatului meu gânditor favorit. Te voi iubi mereu, Barack Obama", a scris Michelle pe Facebook, adăugând un emoticon cu un chip zâmbitor cu inimioare.

Fosta Prima Doamnă a Americii, în vârstă de 59 de ani, a adăugat și o fotografie din vacanţă cu un Barack Obama gânditor,  ţinând în mână o pereche de ochelari de soare.

 

Şi actualul preşedinte, Joe Biden, l-a felicitat  pe Obama. Acesta  i-a urat "la mulţi ani fericiţi" şi  l-a descris drept "fratele şi prietenul meu".

Biden a postat o fotografie mai veche a celor doi, ambii aşezaţi şi zâmbitori, într-o grădină, pe vremea când Biden era vicepreşedinte în administraţia Obama.



Soții Barack şi Michelle Obama sunt consideraţi  de la John F. şi Jackie Kennedy încoace, cel mai popular cuplu prezidenţial al SUA, pentru eleganţa şi stilul lor, notează EFE. 

 

×
Subiecte în articol: mesaj zi nastere michelle obama