x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Noemi este virgină

Noemi este virgină

26 Mai 2009   •   00:00

Elio Letizia, tatăl tinerei Noemi care a dus la divorţul premierului italian Silvio Berlusconi, a decis să dezvăluie "secretul care-i stătea pe inimă".



Într-un interviu în exclusivitate acordat cotidianului Mattino şi desfăşurat în prezenţa avocatului său, Elio Letizia a pus lucrurile la punct de la început, după cum a relatat Corriere della Sera. "Fiica mea este virgină. Ţineţi minte acest cuvânt: virgină", a stabilit el premisa discuţiei despre tânăra prezentată de presă drept debutantă în lumea modellingului.

Apoi, Elio Letizia a trecut la prezentarea "adevărului său" cu privire la prietenia care îl leagă de premierul Berlusconi. El a precizat că l-a cunoscut pe magnatul mass-media în 1990 la Roma, dar, abia în 2001 la Napoli, relaţiile au devenit mai apropiate. În vara acelui an, familia Letizia a trecut printr-o dramă, când fratele mai mare al lui Noemi, Yuri, a murit într-un accident stradal. "După două zile îmi parvine o scrisoare de condoleanţe, scrisă de mână de Berlusconi personal, o scrisoare emoţionantă", explică Elio. El adaugă că în acea zi s-a născut prietenia extraordinară dintre ei. Cât priveşte legătura lui Berlusconi (72 de ani) cu Noemi, tatăl povesteşte că, aflându-se la Roma cu soţia şi fiica, a decis să-l întâlnească. "Acesta i-a zis lui Noemi, care avea 10 ani: «Consideră-mă bunicul tău», iar eu am intervenit spunând că «bunic mi se pare lipsit de generozitate, mai bine să îi spui papi»", a explicat Elio.

Când soţia lui Berlusconi, Veronica, şi-a anunţat la 3 mai hotărârea de a divorţa, ea l-a acuzat pe premier că a participat la petrecerea de majorat a drăgălaşei Noemi. Presa a dezvăluit apoi că aceasta i se adresa premierului cu apelativul "Papi". Silvio Berlusconi, liderul necontestat al centrului-dreapta italian, şi-a acuzat soţia că, prin anunţarea publică a deciziei şi motivelor de divorţ, face jocurile politice ale stângii.

×
Subiecte în articol: externe