x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nouă indicii că partenerul sau partenera vă înşală

Nouă indicii că partenerul sau partenera vă înşală

14 Aug 2014   •   19:00
Nouă indicii că partenerul sau partenera vă înşală

Se spune că dragostea este oarbă, iar asta ne face de cele mai multe ori să nu vedem sau să vedem prea târziu indiciile că partenerul sau partenera ne înşeală. Se ascunde când vorbeşte la telefon? Uită tot mai multe lucruri tot mai des? Sau arată tot mai puţin interes pentru tine şi relaţia voastră? Ei bine, acestea sunt indicii clare că te înşeală. Dar există un prototip al omului dispus să înşele? Un profil genetic? Jurnaliştii de la Huffingtonpost.de au alcătuit o listă cu nouă indicii despre oamenii predispuşi să înşele.

1.Bărbaţii înalţi
Un studiu realizat de un portal de dating a arătat că bărbaţii cu înălţimea peste 1,77 sunt predispuşi la înşelat.

2.Fanii muzicii rock
Un alt studiu a scos la iveală că 41% dintre cei care înşeală sunt iubitori ai muzicii rock. La polul opus sunt iubitorii muzicii rap.

3. Francezii.
Un studiu realizat de un producător de jucării erotice a arătat că 75% dintre francezi au înşelat cel puţin odată în viaţă.

4. Blondele
În rândul doamnelor se confirmă faptul că blondele sunt predispuse la înşelat.  Un studiu a arătat că 42% dintre femeile care înşeală sunt blonde. În rândul bărbaţilor conduc bruneţii cu 40%.

5. Utilizatorii de Twitter
Faptul că pierdutul timpului pe reţelele de socializare afectează relaţia în care vă aflaţi nu mai este nici o noutate. Un studiu al Universităţii din Missouri a scos la iveală că femeile foarte active pe Twitter sunt predispuse la înşelat.

6. Profesoarele
Fanteziile erotice cu profesoare au aprins mereu imaginaţiile bărbaţilor. Un studiu american a confirmat că soţia tipică predispusă la înşelat este de meserie profesoară.

7. Bărbaţii din IT
Prima impresie înşeală. Ochelarii de hipster şi răbdarea cu care manevrează problemele iPhone-urilor şi a calculatoarelor nici nu ne dau de bănuit că bărbaţii din IT sunt modelul soţilor predispuşi la înşelat chiar pe termen lung.

8. Shopaholicii
Shopaholic este o persoană dependentă de shopping şi dispusă să cheltuiască o avere pe felul în care arată şi se îmbracă. Un studiu a relevat că femeile încep să dea mai mare importanţă felului în care arată din momentul în care încep să înşele. Asta lasă urme şi pe cardurile de credit!

9. Bărbaţii cu numele de Wayne
Numele de obicei nu joacă nici un rol în treaba asta. Însă un chestionar completat de 2.000 de femei a arătat că bărbaţii cu numele de Wayne au înşelat cel mai des. (I.D)
 

×