x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie, dispărută în urmă cu 18 luni, a reapărut în exact același loc. Ce s-a întâmplat

O femeie, dispărută în urmă cu 18 luni, a reapărut în exact același loc. Ce s-a întâmplat

04 Iul 2018   •   16:46
O femeie, dispărută în urmă cu 18 luni, a reapărut în exact același loc. Ce s-a întâmplat

O familie din Indonezia a trăit un șoc în urmă cu un an și jumătate, atunci când o rudă a dispărut luată de valuri, pe o plajă din Java de vest.

La 18 luni de la eveniment, aceeași familie a avut parte de un alt șoc. Nining Sunarsih, în vârstă de 53 de ani, despre care se credea că a murit a reapărut pe aceeași plajă, la numai 500 de metri de locul în care fusese luată de valuri.

Familia femeii pierduseră orice speranță chiar dacă trupul nu a fost găsit niciodată. 

Reapariția lui Sunarsih este considerată de familie și localnici un miracol. 

Sâmbăta trecută familia s-a reapucat să o caute pe femeie după ce tatăl ei a început să aibă vise misterioase cu ea. Nu mică le-a fost mirarea membrilor familiei când au găsit-o pe Sunarsih leșinată, purtând exact aceleași haine pe care le purta în ziua în care a dispărut.

Nining Sunarsih a fost dusă la spital unde medicii au confirmat că semnele vitale sunt stabile și au apreciat că pacienta își va reveni complet.

Povestea cu iz supranatural a început în ianuarie 2017, când Sunarsih se afla în vacanță împreună cu familia în Citepus Beach din Sukabumi.

Femeia căcea baie în ocean iar la un moment dat un val mare a luat-o și a dus-o în larg sub ochii surorii și nepotului care au privit de pe mal neputincioși.

Autoritățile au demarat o amplă operațiune de căutare în timpul căreia a fost găsit un cadavru însă testele ADN au scos la iveală faptul că trupul nu aparținea femeii dispărute.

Într-un final, poliția a abandonat căutările după mai multe zile de căutări intense cu toate că familia încă mai spera la întoarcerea ei.
Luna trecută, tatăl lui Sunarish a început să o viseze că s-ar fi întors pe aceeași plajă de pe care dispăruse și că aștepta ca cineva să vină să o ducă acasă.

La început, bărbatul a ignorat visul  însă după ce acesta s-a repetat de mai multe ori, s-a dus sâmbătă înapoi pe plaja Citepus Beach, scrie merdeka.com.

Familia s-a apucat că o caute pe Sunarsih la începutul serii însă fără succes. În jurul miezului nopții însă au găsit-o zăcând inconștientă pe nisip, la 500 de metri de locul unde dispăruse în urmă cu 18 luni și îmbrăcată cu aceleași haine.

De când a fost găsită, Sunarsih și-a revenit, mănâncă și bea apă, dar încă nu a fost capabilă să vorbească, ceea ce înseamnă că nimeni încă nu știe ce i s-a întâmplat femeii cu adevărat.

Polția a deschis o anchetă pentru a cerceta incidentul și cere oamenilor să gândească logic și să nu se pripească în concluzii sau să judece lucrurile fără a avea informațiile complete și clare.

×
Subiecte în articol: disparitii misterioase poveste stranie