x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O prostituată din Belgia a luat 90.000 de euro de la un client fidel. Cum a cheltuit românca banii

O prostituată din Belgia a luat 90.000 de euro de la un client fidel. Cum a cheltuit românca banii

24 Sep 2021   •   12:33
O prostituată din Belgia a luat 90.000 de euro de la un client fidel. Cum a cheltuit românca banii
Sursa foto: KatarzynaBialasiewicz/Getty Images/iStockphoto

O prostituată din Belgia a profitat de încrederea clientului său fidel și a scos din contul bancar al acestuia 90.000 de euro, scrie stiridiaspora.ro.

Bărbatul este un comerciant de băuturi alcoolice și i-a dat româncei, după prestarea serviciilor, cardul său bancar ș codul PIN pentru a retrage 200  de euro, așa cum conveniseră. Ea a profitat însă de naivtatea bărbatului și a scos 90.000 de euro. Întâmplarea s-a petrecut în mai 2017.

Aceasta i-a dat banii unui prieten care era brutar de pizza. El susține că nu a știut de proveniența banilor dar și-a cumpărat un Bentley Continental și un ceas Rolex. 

Însă belgianul susține că o cunoștea pe femeie de mult timp și a avut încredere în ea și până atunci fusese mereu  corectă.

Românca și prietenul ei au fost prezentaț, vineri, în fața instanței. Procurorul a cerut 18 luni de închisoare pentru brutar și 10 luni de închisoare pentru femeie.

 

×
Subiecte în articol: belgia prostituata