x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce capcană a întins o mamă ca să prindă pedofilul ce îi pândea fiica

Ce capcană a întins o mamă ca să prindă pedofilul ce îi pândea fiica

14 Iun 2013   •   17:54
Ce capcană a întins o mamă ca să prindă pedofilul ce îi pândea fiica

O femeie din Florida, SUA, a fost nevoită să ţeasă o întreagă intrigă pentru ca poliţia să aresteze un bărbat care îi curta fiica de 11 ani.

Totul a început când fiica acesteia a început să primească sms-uri cu tentă sexuală de la Michael Bradley, un bărbat de 23 de ani. Femeia, care a cerut ca numele ei să nu fie dezvăluit, a contactat imediat poliţia, însă i s-a spus că sms-urile în sine nu constituie o dovadă în baza căreia bărbatul să poată fi arestat.

Între timp, mesajele bărbatului către fata de 11 ani deveneau din ce în ce mai insistente. Acesta o întreba dacă mai este virgină, dacă vrea să facă sex cu el de ziua ei sau dacă ar fi dispusă să chiulească de la şcoală pentru a se cunoaşte.

Pentru că poliţia nu a intervenit, mama fetei şi-a făcut un cont de Facebook, s-a împrietenit cu Michael Bradley şi i-a dat numărul ei de telefon. După ce Bradley a contactat-o, femeia i-a cerut să-i lase fiica în pace.

Apoi a mers iar la poliţie prezentând sms-urile şi numărul de telefon al bărbatului. Bradley a susţinut, însă, că nu el a trimis mesajele, ci fratele său de 15 ani.

"Doar pentru că cineva trimite un mesaj nepotrivit, asta nu înseamnă că există dovezi suficiente pentru a opera o arestare. Mai întâi trebuie să stabilim că suspectul este chiar persoana care a trimis mesajul. Faptul că numărul de telefon corespunde, nu este suficient, ne trebuie mai multe dovezi", a declarat Michael Puetz, purtător de cuvânt al secţiei de poliţie care s-a ocpupat de caz.

Când poliţia i-a spus femeii că nici acum nu sunt suficiente dovezi, aceasta s-a decis să meargă şi mai departe.

Prefăcându-se că este propria-i fiică, aceasta a început să-i răspundă mai amabil lui Bradley de pe telefonul fetei, cerându-i să-i trimită poze cu el. Imediat, bărbatul a trimis o poză nud cu el însuşi, însă fără ca faţa să fie vizibilă.

Nici acum poliţia nu a putut interveni, astfel că femeia a continuat corespondenţa cu Bradley, cerându-i şi o poză cu faţa. Abia după ce bărbatul a trimis o poză din care putea fi identificat, poliţia a venit să-l aresteze.

Bradley va fi judecat pentru 16 infracţiuni, printre care utilizarea mijloacelor de comunicare în scopuri ilegale şi distribuirea de materiale pornografice unui minor.

Mama fetei este în continuare nemulţumită, însă, spunând că poliţia ar fi trebuit să intervină mult mai devreme. 

×
Subiecte în articol: pedofil mesaje obscene