x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Polonia / Furturile blochează activitatea feroviară

Polonia / Furturile blochează activitatea feroviară

de Veronica Micu    |    21 Iul 2008   •   00:00
Polonia / Furturile blochează activitatea feroviară

12:51 • Mai multe trenuri din Silezia Inferioară, în sud-vestul Poloniei, au fost blocate luni dimineaţă, din cauza furturilor de cabluri electrice, a anunţat un purtător de cuvînt al companiei feroviare poloneze PKP, Miroslaw Siemieniec, citat de AFP.

Mai multe trenuri din Silezia Inferioară, în sud-vestul Poloniei, au fost blocate luni dimineaţă, din cauza furturilor de cabluri electrice, a anunţat un purtător de cuvînt al companiei feroviare poloneze PKP, Miroslaw Siemieniec, citat de AFP.

 

Două linii de tren care legau Wroclaw de localităţile Opole şi Klodzko au fost blocate după ce hoţii au furati aproximativ 400 de metri de cablu, a afirmat purtătorul de cuvînt. "PKP le-a asigurat pasagerilor mijloace alternative pentru transportul regional, iar trenurile de pe rute lungi au fost deviate pe alte linii", a adăugat el, potrivit agenţiei de presă PAP. Numai în regiune Silezia Inferioară, PKP evaluează că a înregistrat în ultimii ani pierderi de două milioane de zloţi (610.000 de euro) în urma furturilor de cabluri electrice.

×
Subiecte în articol: externe