x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Povestea emoţionantă din spatele unei fotografii dintr-un tribunal

Povestea emoţionantă din spatele unei fotografii dintr-un tribunal

16 Sep 2012   •   10:14
Povestea emoţionantă din spatele unei fotografii dintr-un tribunal

Anul acesta, pe 20 mai, Takunda Mavima, in varsta de 18 ani, conducea sub influenta bauturilor alcoolice inspre casa dupa balul de absolvire, insa a pierdut controlul volanului si a intrat intr-o bordura.

Tim See, in varsta de 17 ani si Krysta Howell, in varsta de 15 ani, se aflau in masina cu Takunda si si-au pierdut viata. Takunda Mavima a spus la tribunal familiei cu lacrimi in ochi: "Imi pare atat de rau ca din cauza mea si-au pierdut viata doua persoane stralucitoare, inteligente, minunate...Mi-as dori...Imi pare atat de rau".

Takunda a spus ca este vinovat si ar putea primi o pedeapsa cuprinsa intre 30 de luni si 15 ani de inchisoare.

Tatal si sora lui Tim See l-au rugat pe judecator sa ii dea lui Takunda o sentinta "usoara". "Va implor sa il lasati pe Takunda sa se realizeze in lumea reala. Nu-l trimiteti la inchisoare. Baiatul si-a invatat lectia de 1000 de ori si nu va face aceeasi greseala din nou", a spus sora lui Tim.

Huffington Post mentioneaza ca fotografia realizata in momentul in care tatal lui Tim il imbratiseaza pe Takunda la tribunal este una dintre cele mai intense si emotionante fotografii.

×
Subiecte în articol: inchisoare accident masina tribunal