x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Premierul Libanului a oferit peste 16 milioane de dolari unui model

Premierul Libanului a oferit peste 16 milioane de dolari unui model

02 Oct 2019   •   10:39
Premierul Libanului a oferit peste 16 milioane de dolari unui model

Prim-ministrul Libanului a oferit peste 16 milioane de dolari unui model de bikini din Africa de Sud, scrie Daily Mail.

Saad Hariri, în vârstă de 49 de ani, care este tatăl a trei copii, a întâlnit-o pe Candice van der Merwe, în vârstă de 26 de ani, în Seychelles, la un complex de lux, în urmă cu aproximativ șase ani.

Rapoartele tribunalului din Africa de Sud arată că modelul Candice van der Merwe a primit aproape 15.3 milioane de dolari în 2013 de la Hariri. Publicația The New York Times scrie că premierul Hariri i-a mai oferit modelului, ulterior, suma de un milion de dolari, după ce banii pe care i-a primit inițial au fost taxați de autorități.

Plățile pe care prim-ministrul Hariri le-a făcut în contul modelului au ieșit la iveală în timpul unei investigații fiscale.

Hariri are o avere de 1,5 miliarde de dolari și nu există nicio suspiciune de fraudă privind averea sa. Acesta a primit moștenirea financiară după ce tatăl său, Rafic Hariri, a fost asasinat în 2005.

În rapoartele tribunalului, modelul a declarat că a fost adusă la complexul din Seychelles când avea 19 ani. Plantation Club era frecventat de unii dintre cei mai bogați oameni din lume. Candice a mai afirmat că modelele erau aduse în club pentru a transmite ideea de exclusivitate în timpul petrecerilor.

Autoritățile fiscale au declarat că modelul trebuie să plătească taxe pentru un Audi R8 Spyder, cât și pentru un Land Rover Evoque.

Echipa de avocați a modelului cere despăgubiri pentru impactul pe care investigația fiscală l-a avut asupra carierei și relației sale cu Hariri.

 

 

×