x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prințesa Kate continuă lupta cu cancerul, după apariția publică de la parada regală

Prințesa Kate continuă lupta cu cancerul, după apariția publică de la parada regală

de Redacția Jurnalul    |    18 Iun 2024   •   20:45
Prințesa Kate continuă lupta cu cancerul, după apariția publică de la parada regală
Sursa foto: Hepta

Prințesa de Wales continuă lupta împotriva cancerului, chiar și după apariția sa publică de la parada de ziua regelui Carol al III-lea. După ce a încântat fanii cu prezența sa alături de copii la Trooping the Colour, ducesa de Cambridge a ajuns din nou la medici.

Potrivit unor surse din interior, citate de thenews.com, la o zi după evenimentul de sâmbătă, Kate Middleton a primit tratamentul împotriva cancerului, care va continua încă câteva luni.

„Prințesa Kate și-a vizitat medicii după ce a participat la Trooping the Colour și a primit tratamentul", a dezvăluit sursa.

Chiar înainte de parada regală, ducesa a transmis un mesaj către fani, pregătindu-i pentru apariția sa publică și starea actuală de sănătate.

„Aștept cu nerăbdare să particip la parada de ziua regelui din acest weekend cu familia mea și sper să mă alătur câtorva angajamente publice în timpul verii, dar în egală măsură știu că nu sunt încă ieșită din impas", a precizat Kate Middleton.

Ducesa de Cambridge a explicat că „învață cum să aibă răbdare, mai ales în fața incertitudinii", luând „fiecare zi așa cum vine", ascultându-și corpul și permițându-și timpul necesar pentru a se vindeca.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: printesa kate lupta boala cancer