x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O rachetă lansată de Hamas a lovit un bloc din Tel Aviv. Trei oameni au fost răniți

O rachetă lansată de Hamas a lovit un bloc din Tel Aviv. Trei oameni au fost răniți

de Redacția Jurnalul    |    27 Oct 2023   •   15:41
O rachetă lansată de Hamas a lovit un bloc din Tel Aviv. Trei oameni au fost răniți
Sursa foto: Captura video

Un bloc de locuințe din Tel Aviv a fost lovit de o rachetă lansată de HAMAS. În urma atacului asupra blocului, trei persoane care treceau pe acolo au fost rănite. Primele două apartamente de sus sunt distruse.

Imaginile șocante care au apărut pe rețelele sociale și au fost difuzate de surse precum Times of Israel și Antena 3 CNN arată o clădire rezidențială cu patru etaje, grav afectată, cu un incendiu izbucnit la ultimele două nivele.

"Este clar că rachetele au reușit să depășească sistemul defensiv Iron Dome. În ciuda eforturilor noastre, niciun sistem antiaerian nu poate garanta o eficacitate de sută la sută", a declarat Răzvan Dumitrescu, prezentatorul de știri de la Antena 3 CNN.

Raportele indică cel puțin trei persoane rănite ca urmare a bombardamentului devastator. Printre victime se numără un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a suferit răni moderate, precum și alte două persoane cu răni ușoare.

Un corespondent militar de la Times of Israel a difuzat un al doilea clip video în care a captat momentul impactului rachetei cu clădirea de la o distanță semnificativă. Acest moment tragic a fost urmat de o explozie devastatoare și de izbucnirea unui incendiu. 

 

Tel Aviv, atacat de Hamas cu baraje multiple de rachete. Unele au scăpat de interceptarea Iron Dome

 

 

 

×
Subiecte în articol: atac tel aviv hamas