x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Regele Charles le-a mulțumit celor care i-au transmis gânduri bune după diagnosticarea cu cancer

Regele Charles le-a mulțumit celor care i-au transmis gânduri bune după diagnosticarea cu cancer

de Redacția Jurnalul    |    18 Feb 2024   •   20:10
Regele Charles le-a mulțumit celor care i-au transmis gânduri bune după diagnosticarea cu cancer
Sursa foto: Hepta

Regele Charles al Marii Britanii a fost văzut zâmbind și salutând curioșii pe drumul spre biserică, la Sandringham, împreună cu regina Camilla, a relatat, duminică, Sky News. Zilele trecute el a urmat prima etapă de tratament contra cancerului.

Monarhul, în vârstă de 75 de ani, a stat la Sandringham, în Norfolk, câteva zile, după ce săptămâna aceasta a urmat prima etapă de tratament împotriva cancerului la Londra.

Regele Charles a sosit la biserica St. Mary Magdalene și a fost văzut ținând o umbrelă pentru regina Camilla înainte de a fi întâmpinat de reverendul Paul Williams.

Acest eveniment a avut loc la o săptămână după ce monarhul a vorbit pentru prima dată de când a fost diagnosticat cu o formă de cancer.

"Aș dori să-mi exprim cele mai sincere mulțumiri pentru numeroasele mesaje de susținere și urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile. După cum știu toți cei care au fost afectați de cancer, astfel de gânduri bune sunt cea mai mare mângâiere și încurajare", a arătat regele.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Rege Charles cancer