x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Se mărită Jenna tatei!

Se mărită Jenna tatei!

de Marina Constantinoiu    |    17 Ian 2008   •   00:00
Se mărită Jenna tatei!

12:43 • În mai va fi nuntă în familia preşedintelui American, George Bush. Una dintre fiicele gemene ale cuplului prezidenţial, Jenna, se va căsători cu prietenul său, Henry Hager, cu care are o relaţie de lungă durată, relatează Medifax, care preia o informaţie Reuters.



În mai va fi nuntă în familia preşedintelui American, George Bush. Una dintre fiicele gemene ale cuplului prezidenţial, Jenna, se va căsători cu prietenul său, Henry Hager, cu care are o relaţie de lungă durată, relatează Medifax, care preia o informaţie Reuters.

Data nunţii a fost stabilită la 10 mai. Reuters precizează că ştirea a fost publicată de revista americană People, care citează, la rândul ei, două surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul. Nunta va avea loc la ferma pe care preşedintele american o are în Crawford, Texas, potrivit surselor citate. Un purtător de cuvânt al Primei Doamne a Americii, Laura Bush, a declarat că nu poate confirma sau comenta informaţia. "Va fi o nuntă restrânsă", a declarat sursa pentru People, adăugând că Jenna şi-a ales deja domnişoarele de onoare.

Jenna Bush s-a logodit, în august 2007, cu prietenul său, Henry Hager, în vârstă de 29 de ani, care provine dintr-o familie de republicani şi a colaborat la campania de realegere a preşedintelui Bush. Laura Bush a declarat pentru People, în noiembrie, că i-ar plăcea ca nunta să aibă loc la Casa Albă, dar că va face, bineînţeles, ceea ce doreşte Jenna.

Jenna Bush, în vârstă de 26 de ani, a lucrat ca profesoară într-o şcoală din Washington. Ea a lansat, în toamnă, prima sa carte, "Ana's Story: A Journey of Hope" ("Povestea Anei: O călătorie a speranţei"), despre o mamă adolescentă din America Centrală infectată cu virusul HIV. Romanul este inspirat din munca ei ca voluntar la UNICEF.

×
Subiecte în articol: externe jenna