x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Seria atacurilor sângeroase continuă în China: un bărbat înarmat cu un topor a ucis şase oameni în apropierea unei grădiniţe

Seria atacurilor sângeroase continuă în China: un bărbat înarmat cu un topor a ucis şase oameni în apropierea unei grădiniţe

14 Sep 2011   •   15:01
Seria atacurilor sângeroase continuă în China: un bărbat înarmat cu un topor a ucis şase oameni în apropierea unei grădiniţe

Un barbat inarmat cu un topor a omorat sase persoane in orasul Gongyi, din centrul Chinei. Potrivit CNN, printre cei ucisi se numara si doua fetite, in varsta de un an, respectiv 14.

Conform oficialitatilor locale, atacul a avut loc pe o strada din apropierea unei gradinite, atacatorul, un barbat in varsta de 30 de ani, incepand sa loveasca fara discernamant pe oricine ii iesea in cale.

Patru persoane au murit la locul incidentului, in timp ce alte doua au decedat la spital, din cauza ranilor foarte grave. Ucigasul a fost retinut imediat de politie, iar primele informatii indica faptul ca ar suferi de grave afectiuni psihice.

Citeste si: Atacurile in scolile din China continua. Opt copii raniti de cutitara psihopata din Shanghai

Atacul de miercuri este ultimul dintr-o serie ce pare fara sfarsit si care a generat o serie de dezbateri aprinse privind securitatea unitatilor de invatamant din China. La sfarsitul lunii trecute, opt copii au fost raniti intr-o gradinita din Shanghai, dupa ce au fost raniti cu un cutit de propria educatoare, care suferise o cadere psihica.

In martie 2010, un medic a atacat mai multi elevi intr-o scoala din Ninping. Gasit vinovat de uciderea a opt copii, doctorul a fost condamnat la moarte si executat. Doua luni mai tarziu, sapte copii si doi adulti au fost ucisi intr-o gradinita din Hanzhong, atacatorul, un barbat, luandu-si zilele.

×
Subiecte în articol: China atac gradinita