x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sfatul lui Berlusconi pentru sinistraţi: Să-şi închipuie că sunt în camping

Sfatul lui Berlusconi pentru sinistraţi: Să-şi închipuie că sunt în camping

08 Apr 2009   •   00:00
Sfatul lui Berlusconi pentru sinistraţi: Să-şi închipuie că sunt în camping

Premierul Italiei nu încetează să uimească lumea întreagă prin declaraţiile pe care le face. Celebru pentru gafele sale, Silvio Berlusconi o "comite" din nou. Acesta i-a sfătuit pe supravieţuitorii cutremurului din Italia, cazaţi temporar în corturi, "să considere această situaţie ca pe un sfârşit de săptămână în camping", anunţă AFP, citată de Antena3.ro.

"Nu le lipseşte nimic, beneficiază de îngrijiri medicale, de hrană caldă. Bineînţeles, adăpostul lor actual este provizoriu, dar tocmai, acest lucru trebuie considerat ca un sfârşit de săptămână în camping", a declarat Berlusconi.

Declaraţia premierului a venit după ce 17.000 de persoane au rămas fără locuinţe, în urma cutremurului devastator de luni dimineaţă. Potrivit ultimului bilanţ, 250 de oameni şi-au pierdut viaţa şi peste o mie au fost răniţi grav. Majoritatea sinistraţilor se adăpostesc în corturile din suburbiile oraşului L'Aquila.

În urmă cu puţin timp, Slvio Berlusconi a călcat, din nou în străchini. Premierul Italiei a făcut o serie de greşeli în timpul summit-ului G20, reuşind s-o scoată din sărite chiar şi pe Regina Marii Britanii. În plus, Berlusconi a reuşit a reuşit să încalce şi protocolul NATO, lăsându-şse aştepta minute în şir pentru poza oficială. (V.A.)

×
Subiecte în articol: externe