x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Soţia prinţului Charles cumpără de pe eBay

Soţia prinţului Charles cumpără de pe eBay

de Sînziana Stancu    |    31 Mai 2009   •   00:00

Camilla, ducesa de Cornwall, adoră să facă cumpărături pe faimosul site de licitaţii eBay, unde oamenii cumpără şi vând tot felul de obiecte, unele dintre ele chiar şi cu mai puţin de un cent.

Soţia moştenitorului coroanei regale britanice cumpără tot soiul de "mărunţişuri" şi cadouri pentru Tom şi Laura, copiii săi din prima căsătorie, după cum au dezvăluit surse regale publicaţiei Daily Mail. Dezvăluirile despre obiceiul Camillei de a face shopping pe internet au fost făcute chiar de prinţul Charles, într-o conversaţie pe care a avut-o de curând cu Jeff Kroll, cofondatorul site-ului.

Charles i-a mai spus că soţia a cumpărat tot soiul de chilipiruri de pe eBay încă din primele zile de la înfiinţarea site-ului. Kroll a mai spus că nu ştie ID-ul pe care ducesa de Cornwall îl foloseşte când face cumpărăturile pe eBay şi nici ce cumpără ea exact, dar este mândru că site-ul său de licitaţii e onorat de asemenea personalităţi. Şi Cherie Blair, soţia fostului premier britanic, a ajuns în gura presei mondene, după ce a cumpărat, la preţ de chilipir, în timp ce era încă în Downing Street (reşedinţa premierilor britanici), o pereche de pantofi.

Lansat în Marea Britanie în 1999, site-ul eBay a ajuns la peste 15 milioane de clienţi şi a tranzacţionat peste 70 de milioane de articole, de la mărunţişuri casnice până la un buncăr dezafectat şi un întreg oraş din Texas.

×
Subiecte în articol: externe