x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

14 Apr 2009   •   00:00

14 aprilie 2009



RĂPIRE: ELISE, GĂSITĂ ÎN UNGARIA
Micuţa Elise, fetiţa de 3 ani răpită de mama sa rusoaică de la tatăl francez, a fost găsită în Ungaria, relatează AFP. Mama ei a fost reţinută de grănicerii unguri pe când încerca să treacă frontiera cu Ucraina, împreună cu copilul, la bordul unui autoturism. În urma verificării bazei de date Schengen, vameşii au descoperit că femeia era căutată pentru un act criminal şi că fetiţa fusese dată dispărută.

AUSTRIA:OPT ROMÂNI GRAV RĂNIŢI
Trei familii de români (opt persoane) au fost grav rănite într-un accident rutier produs ieri-dimineaţă pe autostrada A1 din Austria, informează Mediafax. Cele opt persoane se aflau într-un microbuz românesc ce venea dinspre Paris şi se îndrepta spre Viena, având destinaţia finală România. Într-o curbă a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat. Cauza accidentului este deocamdată necunoscută, dar se presupune că şoferul a adormit la volan.

BANGKOK: 90 DE RĂNIŢI
Ciocniri violente au avut loc la Bangkok între manifestanţii care cer demisia Guvernului şi forţele de ordine. Cocteiluri Molotov, pietre, gaze lacrimogene şi focuri de avertisment au făcut parte din arsenalul cu care s-au confruntat cele două tabere. La proteste au luat parte 4.000 de persoane, dintre care cel puţin 90 au fost rănite. O clădire a Ministerului Educaţiei şi mai multe autovehicule au fost incendiate.

×
Subiecte în articol: externe