x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sylvester Stallone, informații dureroase despre starea de sănătate a lui Bruce Willis

Sylvester Stallone, informații dureroase despre starea de sănătate a lui Bruce Willis

13 Noi 2022   •   09:30
Sylvester Stallone, informații dureroase despre starea de sănătate a lui Bruce Willis
Sursa foto: Hepta

Sylvester Stallone, cu care Willis a fost partener cândva în „The Expendables”, le-a oferit fanilor o actualizare tristă asupra stării actuale de sănătate a vedetei din Die Hard. 

Actualizarea vine pe fondul unui interviu amplu realizat de Sylvester Stallone pentru The Hollywood Reporter pentru a promova noua emisiune a lui Sly, „Tulsa King”. Pe parcursul conversației, Stallone a atins totul, de la starea actuală a filmelor de acțiune până la înclinația sa pentru tricourile negre, cea mai mare zi de plată pe care a refuzat-o vreodată și admirația sa pentru „The Sopranos”. Dar, la un moment dat, conversația s-a îndreptat către Bruce Willis.

The Hollywood Reporter l-a întrebat pe Stallone dacă a păstrat legătura cu Willis, menționând parteneriatul lor cu Planet Hollywood în vremuri mai fericite. Răspunsul lui Stallone a fost scurt și aproape laconic, așa cum ar spune unul dintre personajele sale din film: „Bruce trece prin momente foarte, foarte dificile. Așa că a fost cam izolat. Asta mă omoară. E atât de trist”.

Deși este scurt cu detalii specifice, răspunsul lui Stallone spune totul și demonstrează că legendarul star din „Cliffhanger” simte la fel despre starea lui Willis ca și restul fanilor săi, potrivit MSN.

Bruce Willis a renunțat la cariera de actor după ce a fost diagnosticat cu afazia, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica. 

"Afazia poate să afecteze capacitatea oamenilor de a vorbi, de a scrie şi de a înţelege un limbaj, atât în formă orală, cât şi scrisă", au explicat medicii americani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: bruce willis sylvester stallone afazie