x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tânăr polițist împușcat mortal într-o ambuscadă: A fost ucis. El nu merita asta

Tânăr polițist împușcat mortal într-o ambuscadă: A fost ucis. El nu merita asta

de Redacția Jurnalul    |    17 Sep 2023   •   23:55
Tânăr polițist împușcat mortal într-o ambuscadă: A fost ucis. El nu merita asta
Sursa foto: Twitter

Un adjunct al șerifului din comitatul Los Angeles a fost împușcat mortal în ceea ce oficialii numesc o ambuscadă în timp ce se afla în mașina sa de patrulare în orașul Palmdale din California, în uniformă și în timpul serviciului, transmite Reuters.

Șeriful Robert Luna a calificat incidentul care a avut loc sâmbătă seară drept „crimă” și un „atac țintit” asupra adjunctului Ryan Clinkunbroomer, în vârstă de 30 de ani.

Clinkunbroomer a fost găsit la volanul mașinii sale de patrulare, grav rănit, în jurul orei 18.00, de către un trecător care a cerut ajutor, a precizat poliția. Clinkunbroomer, care a servit timp de opt ani în cadrul poliției, a murit la spital.

Clinkunbroomer, care tocmai se logodise și urma să se căsătorească, a devenit polițist călcând pe urmele tatălui și bunicului său.

„Doare, doare rău”, a spus Luna. „A fost ucis. El nu merita asta. ... Din tot ce știu despre Ryan, oamenii îl iubeau și îl adorau. Vom prinde această persoană”, a adăugat el.

În acest an, în Statele Unite au avut loc 83 de atacuri de tip ambuscadă asupra poliției, soldate cu 15 morți prin împușcare, potrivit National Fraternal Order of Police.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: politist ucis ambuscada