x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Taylor Swift o susține pe Kamala Harris

Taylor Swift o susține pe Kamala Harris

de Redacția Jurnalul    |    11 Sep 2024   •   19:45
Taylor Swift o susține pe Kamala Harris
Sursa foto: Hepta

Taylor Swift anunță pe Instagram că o susține pe Kamala Harris. A inclus o fotografie cu ea ținându-și în brațe pisica, Benjamin Button, și a semnat postarea cu titlul „Childless Cat Lady”, făcând referire la comentariile anterioare făcute de vicepreședintele lui Donald Trump, JD Vance.

Susținerea este „uriașă” pentru campania lui Harris - Walz, arată Sky News.

„Ea este o vedetă uriașă, uriașă. Ea vorbește oamenilor într-un mod în care politicienii nu o fac, iar mesajul lui Taylor Swift va rezona cu un public uriaș, mult dincolo de tipul de oameni care urmăresc ce s-a întâmplat aici”, arată sursa citată.

„În această seară, capul de afiș este Taylor Swift. Mâine, toate discuțiile vor fi despre Kamala Harris și Taylor Swift și impulsul care va fi în spatele ei”.

Swift are peste 284 de milioane de urmăritori pe Instagram, iar recentul ei turneu Eras Tour a avut un impact uriaș asupra economiilor din întreaga lume.

Postarea ei a depășit 1,5 milioane de aprecieri.

Ea a inclus o fotografie cu ea ținându-și în brațe pisica, Benjamin Button, și a semnat postarea cu titlul „Childless Cat Lady”, făcând referire la comentariile anterioare făcute de vicepreședintele lui Donald Trump, JD Vance.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: kamala harris taylor swift sustinere