x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump a mintit in legatura cu starea lui de sanatate!

Trump a mintit in legatura cu starea lui de sanatate!

02 Mai 2018   •   10:39
Trump a mintit in legatura cu starea lui de sanatate!
Sursa foto: Shealah Craighead

In timpul campaniei electorale din 2016, Donald Trump a dictat personal raportul medical privind excelenta lui stare de sanatate, sustine Harold Bornstein, doctorul in a carui grija s-a aflat, la acea data, candidatul la presedintia SUA.

 

"Singur a dictat scrisoarea, nu am redactat-o eu. Am inventat totul pe parcurs", a spus Bornstein pentru postul de televiziune CNN.

Dupa publicare, raportul de doua pagini purtand semnatura lui Bornstein a devenit subiect de glume si bancuri din cauza tonului exagerat de optimist. Printre altele, se spunea ca Trump este "deosebit de puternic si rezistent" si ca va fi "cea mai sanatoasa persoana pe care au ales-o vreodata sa conduca SUA".

Bornstein a dezvaluit, de asemenea, ca, ulterior, una dintre gazile pesonale de corp ale lui Trump i-au "jefuit" biroul, sustragand documentele referitoare la starea de sanatate a republicanului.

In virtutea dreptului la replica, biroul de presa al Casei Albe a precizat ca respectivele documente au fost primite conform normelor in vigoare.

×