x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Twitter îl protejează pe Trump

Twitter îl protejează pe Trump

16 Ian 2022   •   21:30
Twitter îl protejează pe Trump

Twitter a anunțat că a închis un cont pe reţeaua socială legată de ghidul suprem iranian Ali Khamenei, care postase o înregistrare video, invitând la răzbunare pentru asasinarea generalului Qassem Soleimani. Mesajul părea să-l vizeze pe fostul preşedinte american, Donald Trump, informează AFP.

Pe contul @KhameneiSite fusese postată în cursul săptămânii o înregistrare video de animaţie, simulând o răzbunare împotriva lui Donald Trump, care a ordonat în urmă cu doi ani un atac în care a fost ucis generalul Qassem Soleimani, pe atunci şef al Forţei Quds, responsabilă de operaţiunile externe ale Gardienilor Revoluţiei, armata de elită a regimului de la Teheran.

Acesta nu este contul principal în engleză al ayatollahului, @khamenei-ir, care este în continuare activ, ci un cont multimedia care relatează activităţile sale. Anul trecut, un cont similar fusese deja suspendat de Twitter din cauza unui videoclip asemănător.

Potrivit Twitter, protejarea persoanelor şi conţinutul convorbirilor pe reţeaua de socializare reprezintă o prioritate absolută a societăţii. Grupul invocă politici clare cu privire la comportamente abuzive şi promite să continue să intervină în cazul încălcării reglementărilor sale.

 

 

×
Subiecte în articol: twitter