x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Americanii şi armele lor. Un copil de 3 ani s-a împuşcat cu pistolul unchiului

Americanii şi armele lor. Un copil de 3 ani s-a împuşcat cu pistolul unchiului

19 Dec 2012   •   14:26
Americanii şi armele lor. Un copil de 3 ani s-a împuşcat cu pistolul unchiului

Un băiat de trei ani a murit după ce s-a împuşcat accidental cu un pistol care era al unchiului său, informează nydailynews.com.

Ryder Rozier era în casa unchiului său, Ian Rozier, în vârstă de 37 de ani, în apropierea oraşului Guthrie, Oklahoma, SUA, iar sâmbătă a găsit o armă încărcată în dormitorul acestuia. Arma de foc era una din armele private ale lui Ian Rozier. Când micuţul a găsit arma, unchiul său nu era în preajma lui. Băiatul a murit pe loc, el împuşcându-se accidental în cap.

Tragedia a avut loc la o zi de la masacrul de la şcoala Sandy Hook. Vineri, 26 de copii şi 6 adulţi au fost ucişi de Adam Lanza, în vârstă de 20 de ani, în incinta școlii elementare din Sandy Hook, Newtown, Connecticut, SUA. Atacatorul s-a sinucis la locul atacului.

Părinţii băiatului, Keri şi Felix Rozier, nu au dat o declaraţie oficială despre moartea lui Ryder. Prietenii familiei au lansat un site pentru a strânge banii necesari înmormântării. "Ryder era un băiat simpatic de 3 ani care fura inima tuturor", scrie pe site.

Între 2008 şi 2009, peste 5.700 de copii şi adolescenţi din SUA au fost omorâţi în incidente care au implicat arme de foc.

×
Subiecte în articol: arme impucare accident tragedie atac