x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un elicopter s-a prăbuşit în Londra, după ce a lovit o macara. Două persoane au murit. Imagini de la faţa locului (VIDEO)

Un elicopter s-a prăbuşit în Londra, după ce a lovit o macara. Două persoane au murit. Imagini de la faţa locului (VIDEO)

16 Ian 2013   •   11:02
Un elicopter s-a prăbuşit în Londra, după ce a lovit o macara. Două persoane au murit. Imagini de la faţa locului (VIDEO)
Sursa foto: Twitter / @vctrjmnz

Un elicopter s-a prăbuşit în Vauxhall, sudul Londrei, după ce a lovit o macara. Incidentul s-a petrecut în această dimineaţă. Televiziunile britanice au difuzat imagini cu un nor negru de fum care se ridica deasupra clădirilor de pe stradă. Potrivit Sxy News, în urma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa şi 11 au fost rănite.

Pompierii au anunţat că au primit "informaţii privind prăbuşirea unui elicopter" la Lambeth, un cartier din Londra situat la sud de Tamisa. Accidentul a avut loc în apropierea unei linii de cale ferată. Circulaţia în zonă a fost suspendată.

Potrivit Sky News, la bordul elicopterului se afla doar pilotul.

"Ce este sigur este faptul că elicopterul a lovit o macara", a declarat un martor.

BBC News relatează că elicopterul s-a prăbuşit imediat, la locul accidentului ajungând patru ambulanţe şi mai multe maşini de poliţie. Potrivit martorilor, elicopterul a explodat în momentul impactului cu solul. Mai multe maşini au luat foc, iar oamenii au început să ţipe.

La scurt timp de la producere incidentului, mai multe fotografii surprinse la faţa locului au început să circule pe reţeaua de socializare Twitter.

Vom reveni cu amănunte







×
Subiecte în articol: elicopter prabusit londra