x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un milionar britanic și soția sa, asasinați la cerere

Un milionar britanic și soția sa, asasinați la cerere

25 Sep 2018   •   14:52
Un milionar britanic și soția sa, asasinați la cerere

Corpul unui om de afaceri britanic, ieșit la pensie, și al soției sale au fost găsite în grădina lor din Thailanda, după șase zile de căutări, potrivit Daily Mail

Trei asasini plătiți au recunoscut că i-au ucis pe Alan Hogg, în vârstă de 64 de ani, și pe soția lui, Nott, în vârstă de 61 de ani, după ce au fost angajați de fratele lui Nott, potrivit poliției. 
Alan Hogg a fost împușcat lângă piscina sa, în timp ce soția lui a fost omorâtă în bătaie cu un ciocan, în garajul locuinței lor. 
Corpurile au fost găsite de câini polițiști, sub doi metri de pământ, lângă casa lor din Phrae, în nordul Thailandei. 
Anchetatorii bănuiesc că Varut Rattanasajjakit, fratele mai mare al lui Nhot Suddaen, a comandat acest dublu asasinat şi a angajat trei ucigaşi, plătiţi cu suma totală de 50.000 de bath (aproximativ 1.300 de euro). 
"Mobilul crimei este un conflict cu caracter familial şi financiar, ce dura de mult timp între cuplu şi Varut Rattanasajjakit", a declarat Manas Kerdsukho. 
Suspectul a fost arestat marţi, însă neagă că ar fi comis aceste fapte. Doi dintre cei trei asasini plătiţi au fost chestionaţi marţi dimineaţă şi un mandat de arestare a fost emis pe numele celui de-al treilea. 
Allan Hogg, inginer şi om de afaceri originar din Edinburgh, s-a mutat în urmă cu mai mulţi ani în Thailanda, unde şi-a construit o casă luxoasă, potrivit presei britanice. Mai multe pete de sânge au fost găsite în jurul piscinei amenajate lângă acea clădire, notează Agerpres.

×