x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Zelenski, despre pachetul de ajutor al SUA: Va salva mii și mii de vieți

Zelenski, despre pachetul de ajutor al SUA: Va salva mii și mii de vieți

de Redacția Jurnalul    |    20 Apr 2024   •   22:00
Zelenski, despre pachetul de ajutor al SUA: Va salva mii și mii de vieți
Sursa foto: Hepta

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a mulțumit, într-un mesaj postat pe platforma X, după ce pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat de Camera Reprezentanților din Congresul SUA.

„Sunt recunoscător Camerei Reprezentanților a Statelor Unite, ambelor partide, și personal președintelui Mike Johnson pentru decizia care menține istoria pe drumul cel bun. Democrația și libertatea vor avea întotdeauna o semnificație globală și nu vor eșua niciodată atâta timp cât America ajută la protejarea lor. Legea vitală de ajutorare a Statelor Unite adoptată astăzi de către Camera Reprezetanților va împiedica extinderea războiului, va salva mii și mii de vieți și va ajuta ambele noastre națiuni să devină mai puternice. Pacea și securitatea echitabile pot fi obținute doar prin forță. Sperăm că proiectele de lege vor fi susținute în Senat și trimise pe biroul președintelui Biden. Mulțumesc, America”, scrie Volodimir Zelenski.

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, de Camera Reprezentanților din Congresul SUA, relatează bbc.com.

(sursa: Mediafax)

×