x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Presupusul agresor al Melindei, fata dispărută din Sighetu Marmaţiei, a fost reţinut

Presupusul agresor al Melindei, fata dispărută din Sighetu Marmaţiei, a fost reţinut

de Alice Petrescu    |    13 Noi 2023   •   20:46
Presupusul agresor al Melindei, fata dispărută din Sighetu Marmaţiei, a fost reţinut

Bărbatul care locuiește în casa în care a fost găsită copila de 13 ani, din Sighetu Marmației, a fost reținut pentru 24 de ore. În acest caz „se conturează elementele constitutive ale infracțiunii de act sexual cu un minor”, au anunțat anchetatorii.

Fata de 13 ani a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Ea a fost dipărută mai multe zile și a fost căutată de polițiști. După ce fata a fost găsită, polițiștii au început o anchetă.

„În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști în cazul dispariției minorei de 13 ani din municipiul Sighetu Marmației, la sediul poliției a fost audiat astăzi, 13 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 34 de ani care locuiește în imobilul în care a fost identificată minora. Având în vedere faptul că, în baza probatoriul administrat până în prezent, se conturează elementele constitutive ale infracțiunii de act sexual cu un minor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, au anunțat anchetatorii.

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației cu propunere de arestare preventivă.

 

×