x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bănicioiu despre informările SRI legate de Hexi Pharma: S-au făcut chiar două controale naționale ample

Bănicioiu despre informările SRI legate de Hexi Pharma: S-au făcut chiar două controale naționale ample

22 Iun 2016   •   11:39
Bănicioiu despre informările SRI legate de Hexi Pharma: S-au făcut chiar două controale naționale ample
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Fostul ministru al Sănătății Nicolae Bănicioiu a comentat, a comentat pentru Antena 3, informația potrivit căreia ar fi primit notificări din partea SRI cu privire la neregulile de la Hexi Pharma, în perioada în care se afla la conducerea ministerului.

Notele respective includeau numele companiei farmaceutice și date despre infecțiile nosocomiale din spitalele românești. 

Pe baza acestei informări, Nicolae Bănicioiu a afirmat, în exclusivitate pentru Antena 3, că a trimis Corpul de control la spitalul din Cluj-Napoca și că a luat măsuri de fiecare dată când primea astfel de informații.

”În perioada mea s-au făcut chiar două controale naționale ample în care au verificat și aceste aspecte de igienă sanitară și dezinfecție”, a spus Nicolae Bănicioiu, pentru Antena 3.

”Vreau să vă spun că s-au luat măsuri în momentul respectiv. Au fost confiscate sau retrase de pe piață un număr de produse de acest gen”, a adăugat Nicolae Bănicioiu.

×
Subiecte în articol: nicolae banicioiu hexi pharma