x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cristian Pîrvulescu, chemat la audieri ca martor în dosarul de agresiune sexuală care îl vizează pe Alfred Bulai

Cristian Pîrvulescu, chemat la audieri ca martor în dosarul de agresiune sexuală care îl vizează pe Alfred Bulai

de Redacția Jurnalul    |    20 Aug 2024   •   15:00
Cristian Pîrvulescu, chemat la audieri ca martor în dosarul de agresiune sexuală care îl vizează pe Alfred Bulai
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Cristian Pîrvulescu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA, va fi audiat marţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în calitate de martor, în dosarul în care este vizat profesorul Alfred Bulai pentru săvârşirea infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală.

Potrivit unor reprezentanţi ai Parchetului, Cristian Pîrvulescu a fost chemat în faţa procurorilor în jurul orei 15,00.

Trei percheziţii au fost efectuate marţi de poliţişti în Capitală, într-un dosar penal în care este vizat profesorul Alfred Bulai, fost cadru didactic la SNSPA, în legătură cu săvârşirea infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală.

"Având în vedere sesizarea din oficiu întocmită la nivelul Secţiei 2 Poliţie, în care procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală, fapte care ar fi fost comise de către un bărbat, în vârstă de 61 de ani, cadru didactic al unei universităţi din Capitală, în această dimineaţă sunt puse în executare trei mandate de percheziţie, la trei adrese din Municipiul Bucureşti", informează Poliţia Capitalei.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, percheziţiile domiciliare au fost făcute la sediul SNSPA, situat în Bucureşti, sector 1, bd. Expoziţiei, nr. 30A; la sediul SNSPA, situat în Bucureşti, sector 6, str. Povernei, nr. 6 şi la Centrul Internaţional de Conferinţe Batiştei (CIC) - "Hotel SNSPA" situat în Bucureşti, sector 2, str. Emanoil Bacaloglu nr. 2.

Procurorii efectuează cercetări in rem, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală.

Potrivit unei investigaţii jurnalistice realizate de site-ul Snoop, Alfred Bulai, fost profesor la SNSPA, ar fi hărţuit sexual mai multe studente.

AGERPRES

×