x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale DNA: Şef de serviciu de la DSP Timiş, reţinut pentru luare de mită

DNA: Şef de serviciu de la DSP Timiş, reţinut pentru luare de mită

22 Iun 2016   •   18:51
DNA: Şef de serviciu de la DSP Timiş, reţinut pentru luare de mită
Sursa foto: Foto: Adrian Piclisan / pressalert.ro

Şerban Vlaicu, inspector şef al Serviciului de Control în Sănătatea Publică din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, a fost reţinut miercuri pentru luare de mită într-un dosar instrumentat de procurorii Serviciului Teritorial Timişoara al DNA.

Inspectorul este suspectat că a primit bani şi produse alimentare de la reprezentantul unei societăţi comerciale pe care o controlase, potrivit unui comunicat al DNA transmis AGERPRES.

"La data de 17 iunie 2016, inculpatul Vlaicu Şerban a pretins de la administratorul unei societăţi comerciale suma de 400 euro şi mai multe produse alimentare (produse din carne, peşte), iar la data de 22 iunie 2016 a primit 1.800 lei, pentru ca în schimb să renunţe la aplicarea vreunei sancţiuni ca urmare a unui control la care s-au constatat nereguli la firma denunţătorului. Totodată, inculpatul l-a asigurat pe omul de afaceri că îi va oferi pe viitor protecţie în ceea ce priveşte activitatea de inspecţie desfăşurată de organele de control din cadrul DSP Timiş", se precizează în comunicat.

Procurorii au organizat miercuri un flagrant, asupra lui Şerban Vlaicu fiind găsită suma de 1.800 de lei primită ca mită.

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat joi la Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: serban vlaicu dsp timis