x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Fiica omului de afaceri arădean și alți doi inculpați, eliberați de Curtea de Apel București

Fiica omului de afaceri arădean și alți doi inculpați, eliberați de Curtea de Apel București

de Redacția Jurnalul    |    24 Oct 2024   •   21:55
Fiica omului de afaceri arădean și alți doi inculpați, eliberați de Curtea de Apel București
Sursa foto: Antena 3 CNN

Fiica milionarului arădean Ioan Crișan, ucis în urmă cu mai bine de trei ani, și alți doi inculpați în acest dosar vor fi eliberați, potrivit unei decizii de joi a Curții de Apel București.

„În baza art. 227 alin. 1 C.proc.pen. respinge ca nefondată propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul nr. (...) cu privire la inculpaţii Bulbuc Sebastian Ilie, Horodincă Adrian Bogdan şi Bîlcea Laura Oana”, se arată în decizia Curții.

De asemenea, instanța a decis „punerea de îndată în libertate a inculpaţilor, (...) dacă nu sunt privaţi de libertate în altă cauză”.

Decizia este executorie, cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Laura Crișan și alte două persoane au fost duse la audieri miercuri seara, surse judiciare declarând că fiica omului de afaceri ar fi fost „creierul” atacului cu bombă în urma căruia tatăl acesteia a murit. Femeia și cei doi bărbați au fost audiați ca suspecți în dosarul privind explozia autoturismului lui Ioan Crișan, în parcarea unui magazin din cartierul Vlaicu - zona Lebăda, din Arad, în dimineața de 29 mai 2021.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: arad om de afaceri fiica