x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Gorghiu, despre declarațiile tatălui studentei de la 2 Mai:Sunt convinsă că a fost informată familia

Gorghiu, despre declarațiile tatălui studentei de la 2 Mai:Sunt convinsă că a fost informată familia

de Redacția Jurnalul    |    20 Aug 2023   •   14:00
Gorghiu, despre declarațiile tatălui studentei de la 2 Mai:Sunt convinsă că a fost informată familia

La cum știu că funcționează Poliția Română, sunt convinsă că a fost informată familia”, spune ministrul Justiției, Alina Gorghiu, după ce tatăl studentei omorâtă de tânărul de 19 ani la 2 Mai a spus că polițiștii nu l-au informat de accident.

„Nu mă pronunț ce este în gestiunea Ministerului de Interne, însă la cum știu că funcționează Poliția Română, sunt convinsă că a fost informată familia. Nu poți să îi informezi pe toți, dar sunt sigură că demersuri procedurale, așa cum prevede procedura, au fost făcute. Sunt convinsă că detaliile vor fi furnizate de colegii din Ministerul de Interne”, spune Alina Gorghiu.

Tatăl fetei care a fost omorâtă sâmbătă în accidentul produs de un tânăr de 19 ani aflat sub influenţa drogurillor, afirmă că nu a fost sunat de polițiști să îl anunțe că fiica lui a murit.

„Mulţumim Poliţiei Române! Nu m-a contactat nimeni să ne spună, . De aici de la pompe funebre ne-au spus. Poliţia, nu. Aseară m-am apucat să caut eu, numere de telefon, pe internet, la Mangalia, de la Mangalia vă fac la…Am aflat că a murit de la vărul ei care a scăpat fără nicio vânătaie, doar cu speritura. Ieri dimineaţă am intrat în Bucureşti, veneam de la serviciu”, a afirmat tatăl tinerei.

(sursa: Mediafax)

Gabriel Pecheanu, gabriel.pecheanu@mediafax.ro

Keywords:GORGHIU, ACCIDENT, 2 MAI

×
Subiecte în articol: gorghiu accident 2 mai