x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Judecător la Înalta Curte, eliberat din funcţie de preşedintele Iohannis

Judecător la Înalta Curte, eliberat din funcţie de preşedintele Iohannis

02 Oct 2019   •   18:35
Judecător la Înalta Curte, eliberat din funcţie de preşedintele Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din funcţie a şase magistraţi, între care se numără Silvia Cerbu de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Silvia Cerbu a făcut parte din completul 3 penal al ICCJ, căruia i-au fost repartizate anul trecut dosarele lui Toni Greblă, Călin Popescu-Tăriceanu şi Elena Udrea (contestaţie în anulare). Anul acesta, ea a făcut parte din completul 2 penal ca supleant.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai semnat decrete de eliberare din funcţie pentru: Victoria Văduva - judecător la Tribunalul Teleorman, Sanda Frunză - judecător la Curtea de Apel Suceava, Lucreţia Teleky - procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov şi Eugen Citirigă - procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

Toţi aceşti magistraţi au fost eliberaţi din funcţie ca urmare a pensionării.

Tot miercuri, şeful statului a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Tribunalul Ilfov a Antoanelei Florescu ca urmare a demisiei. Aceasta fusese numită în funcţie pe 1 septembrie.

AGERPRES

×