x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cinci persoane arestate preventiv după ce ar fi vândut droguri în Brașov, inclusiv minorilor

Cinci persoane arestate preventiv după ce ar fi vândut droguri în Brașov, inclusiv minorilor

de Redacția Jurnalul    |    08 Feb 2024   •   23:15
Cinci persoane arestate preventiv după ce ar fi vândut droguri în Brașov, inclusiv minorilor

Cinci persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri. Acestea sunt acuzate că au vândut droguri consumatorilor, inclusiv minori, din județul Brașov.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Brașov au făcut marți 12 percheziții domiciliare în județul Brașov, într-un dosar penal de trafic de droguri și efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a rezultat că 5 persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, cu sume între 60 și 900 de lei, canabis, cocaină, speed și ecstasy și substanțe cu efecte psihoactive către consumatori, inclusiv minori, din județul Brașov.

Astfel, în urma celor 12 percheziții, au fost descoperite și ridicate cantități de droguri, mai multe grindere, cântare electronice de precizie, obiecte purtătoare de urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Procurorii au dispus reținerea celor 5 persoane, pentru care, miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: perchezitii droguri