x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie 48 de percheziţii la persoane care vindeau îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcute

48 de percheziţii la persoane care vindeau îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcute

de Redacția Jurnalul    |    12 Aug 2024   •   22:00
 48 de percheziţii la persoane care vindeau îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcute

Poliţiştii Capitalei efectuează, luni, 48 de percheziţii la adrese din Bucureşti într-un dosar penal de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

"Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la o adresă din Capitală, unde este amplasat un complex comercial, 50 de persoane ar comercializa produse, respectiv articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii ce poartă semne identice cu ale unor mărci protejate, susceptibile a fi contrafăcute", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, luni, AGERPRES.

În vederea administrării materialului probator, luni dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 2 au pus în aplicare 48 de mandate de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Persoanele vizate vor fi audiate, faţă de acestea urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

"Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare", arată sursa citată.

Acţiunea beneficiază de sprijinul serviciilor de investigare a criminalităţii economice Sectoarele 1- 6 Poliţie, al Brigăzii Rutiere din cadrul Poliţiei Capitalei, precum şi de sprijinul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. 

×