x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Petrache (PNL) despre înregistrări: Dacă descoperă pe undeva Parchetul că am făcut ceva, suport consecinţele

Petrache (PNL) despre înregistrări: Dacă descoperă pe undeva Parchetul că am făcut ceva, suport consecinţele

11 Iun 2016   •   16:35
Petrache (PNL) despre înregistrări: Dacă descoperă pe undeva Parchetul că am făcut ceva, suport consecinţele
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PNL Ilfov, Marian Petrache, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că este normal ca Parchetul să ia act şi să cerceteze, dacă există o plângere împotriva sa privind alegerile locale, iar dacă descoperă că a făcut ceva, să suporte consecinţele.

"Parchetul mi se pare firesc să ia act de toată chestia asta şi să cerceteze, nu e niciun fel de problemă şi nu-mi convine deloc să rămân cu blamul că nu ştiu ce am făcut. Dacă descoperă pe undeva Parchetul că eu am făcut ceva, suport consecinţele. Nu o să găsească", a afirmat Petrache, la conferinţa de presă privind semnarea protocolului cu PMP - Ilfov.

Petrache a făcut această precizare, fiind întrebat de jurnalişti cum comentează înregistrările difuzate sâmbătă de o parte a presei, în care el ar discuta despre aducerea unui număr de alegători cu maşinile la secţiile de vot cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie.

El a adăugat că dacă cel care a făcut această înregistrare se consideră un cetăţean onest şi apreciază că a fost încălcată legea, atunci să o trimită organelor de anchetă, dar a precizat că are sentimentul că a fost o strategie îndreptată împotriva sa.

"Dacă e un cetăţean onest care a făcut această înregistrare şi consideră că a fost încălcată legea, la Parchet cu ea. Am sentimentul că a fost o strategie, că peste tot am fost urmărit şi s-a încercat să se vadă dacă nu cumva spun vreo chestie care poate să fie folosită împotriva mea, sunt convins de chestia asta, pentru că probabil era previzibil rezultatul. Nu vreau să mă încarc negativ, nu am de ce", a mai afirmat Petrache. AGERPRES

×