x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tânăr din Dolj, care a jucat banii celui pentru care lucra în construcții în Sibiu, reținut

Tânăr din Dolj, care a jucat banii celui pentru care lucra în construcții în Sibiu, reținut

de Redacția Jurnalul    |    14 Mar 2024   •   14:45
Tânăr din Dolj, care a jucat banii celui pentru care lucra în construcții în Sibiu, reținut

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Dolj, care locuia, de fapt, în comuna Axente Sever, din județul Sibiu, a fost reținut, el fiind bănuit că a jucat de zeci de ori pe platforme online banii celui pentru care lucra în construcții, în municipiul Sibiu.

Polițiștii sibieni au reținut un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Dolj, domiciliat fără forme legale în Axente Sever, el fiind cercetat penal pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Tânărul este bănuită c, în perioada 18 – 20 iulie 2023, ar fi făcut 42 de tranzacții financiare prin retragerea frauduloasă a unor sume de bani dintr-un cont aparținând unei alte persoane pentru care efectua lucrări de construcții, în municipiul Sibiu.

„Bărbatul ar fi intrat în posesia datelor unui card asociat contului respectiv după care, folosindu-se de datele de identificare ale mai multor persoane, ar fi tranzacționat diverse sume de bani pe platforme on-line de jocuri de noroc. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este de 10.710 lei”, spun polițiștii.

Polițiștii sibieni l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: reţinut jucat bani