x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Frații Tate resping acuzațiile care li se aduc din Marea Britanie

Frații Tate resping acuzațiile care li se aduc din Marea Britanie

de Redacția Jurnalul    |    12 Mar 2024   •   12:45
Frații Tate resping acuzațiile care li se aduc din Marea Britanie
Sursa foto: antena3CNN

Acuzațiile care li se aduc lui Andrew și Tristan Tate sunt din 2012 și au fost clasate, se arată într-un comunicat transmis de echipa lor de comunicare, după ce frații milionari au fost reținuți în baza a doua mandate europene de arestare pentru acuzații venite din Marea Britanie.

În comunicatul transmis de comunicatorii fraților Tate se arată că cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și au primit un mandat european de arestare din partea autorităților britanice „într-o întorsătură dramatică a evenimentelor”.

„Acuzațiile, referitoare la perioada 2012-2015, includ presupuse agresiuni sexuale, care au fost anterior respinse și clasate de către Serviciul de Parchet (CPS) în 2017-2019. Curtea de Apel București urmează să decidă astăzi (marți - n.r.) cu privire la executarea mandatului. Această tentativă de reconsiderare a unor acuzații vechi de peste un deceniu i-a surprins pe frații Tate, lăsându-i consternați și profund afectați. Ei resping în mod categoric toate acuzațiile și exprimă dezamăgirea profundă față de faptul că astfel de acuzații serioase sunt aduse din nou în atenție fără dovezi noi semnificative”, a transmis echipa de comunicare a fraților Andrew și Tristan Tate.

Cei doi frați consideră că „momentul și circumstanțele în care aceste acuzații sunt reevaluate ridică semne serioase cu privire la motivele din spatele acestei acțiuni legale”.

„Alegerea momentului sugerează că notorietatea lor ar putea juca un rol”, arată comunicatorii.

Andrew și Tristan resping vehement toate acuzațiile și condamnă ceea ce percep ca „o exploatare a sistemului legal”.

„Ei sunt determinați să conteste aceste acuzații cu hotărâre și fermitate. Frații subliniază încrederea lor într-un proces legal echitabil și imparțial, în pofida circumstanțelor tulburătoare în care se află”, se mai arată în comunicatul citat.

Frații Andrew și Tristan Tate au fost ridicați de polițiștii din Ilfov, luni noaptea, în baza unor mandate europene de arestare emise de Marea Britanie.

Cei doi au mandate europene de arestare emise de Marea Britanie.

Potrivit surselor citate, Andrew și Tristan Tate ar fi cercetați în Marea Britanie pentru infracțiuni sexuale.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tate acuzatie agresiuni