x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Wiz Khalifa, trimis în judecată de DIICOT pentru deținere de canabis la festivalul din Costinești

Wiz Khalifa, trimis în judecată de DIICOT pentru deținere de canabis la festivalul din Costinești

de Redacția Jurnalul    |    21 Oct 2024   •   15:45
Wiz Khalifa, trimis în judecată de DIICOT pentru deținere de canabis la festivalul din Costinești
Sursa foto: Hepta

Rapperul american Wiz Khalifa a fost dat în judecată de procurorii DIICOT, după ce a fumat o țigară cu canabis pe scena festivalului Beach Please, organizat în iulie la Costinești.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța au anunțat luni că au decis trimiterea în judecată, în libertate, a rapperului Wiz Khalifa, în vârstă de 37 de ani, cetățean al Statelor Unite, pentru deținerea de droguri de risc fără drept, pentru consum personal.

Din dovezile adunate reiese că, pe data de 13 iulie 2024, în jurul orei 23:55, la festivalul de muzică din Costinești, acesta a fost prins cu 18,53 grame de canabis și o țigaretă cu conținut de canabis, deținute pentru consumul propriu.

Cazul a fost înaintat Tribunalului Constanța pentru soluționare. Oficialii subliniază că este important de menționat că, potrivit Codului de procedură penală, trimiterea în judecată marchează finalizarea anchetei, dar inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până la o decizie judecătorească finală.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: wiz khalifa diicot droguri