x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale La 19 ani, a spart cinci mașini în două zile

La 19 ani, a spart cinci mașini în două zile

de Redacția Jurnalul    |    01 Iul 2023   •   15:02
La 19 ani, a spart cinci mașini în două zile

La data de 30 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 19, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 29 iunie a.c., acesta ar fi pătruns în autoturismul persoanei vătămate, un bărbat, de 79 de ani, din orașul Ovidiu, și ar fi sustras, din interiorul acestuia, suma de 50 de lei. Tot la data de 29 iunie a.c., acesta ar fi pătruns în autoturismul persoanei vătămate, un bărbat, de 44 de ani, din orașul Ovidiu, și ar fi sustras, din interiorul acestuia, mai multe bunuri.

Apoi, pe 30 iunie a.c., acesta ar fi pătruns în autoturismul persoanei vătămate, o femeie, de 24 de ani, din Ovidiu, în încercarea de a sustrage bunuri. În aceeași zi, el ar fi pătruns în autoturismul persoanei vătămate, un bărbat din Ovidiu, în încercarea de a sustrage bunuri. Tot la data de 30 iunie a.c., bărbatul ar fi pătruns în autoturismul persoanei vătămate, o femeie, de 68 de ani, din Ovidiu, în încercarea de a sustrage bunuri.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Prevenitivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: spargere masini constanta