x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 250 de pastile de ecstasy, cumpărate cu criptomonede pe dark-web

250 de pastile de ecstasy, cumpărate cu criptomonede pe dark-web

28 Sep 2022   •   21:51
250 de pastile de ecstasy, cumpărate cu criptomonede pe dark-web

Doi traficanți de droguri din Bacău au fost arestați preventiv, miercuri, după ce au cumpărat 250 de pastile de ecstasy cu criptomonede, pe dark-web. Alți doi traficanți au primit arest la domiciliu.

Polițiștii din Bacău alături de procurorii DIICOT au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de introducerea în ţară de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, de către o persoană care nu deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii.

Procurorii au dispus marți reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a 4 persoane cercetate.

În septembrie a.c., două dintre persoane ar fi comandat de la o persoană din Olanda, prin dark-web, 250 de comprimate de ecstasy și ar fi plătit cu criptomonede achiziționate în acest scop.

Una dintre persoane a fost prinsă marți în flagrant delict după ce ar fi primit coletul care conținea drogurile de mare risc.

Cu privire la celelalte două persoane, s-a reținut faptul că acestea ar fi vândut, în acest an, droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive consumatorilor din județul Bacău, una dintre acestea fiind prinsă în flagrant delict în timp ce transporta peste 100 de grame de 3-Chloromethcathinone (3-CMC).

La percheziții au fost descoperite plante de cannabis, diferite cantități de droguri, 44.010 lei și 120 de euro, instrumente destinate cântăririi și porționării drogurilor, un pistol metalic de tip airsoft și 3 tuburi cilindrice, informează IGPR.

Doi suspecți au fost arestați preventiv miercuri, iar ceilalți doi au fost arestați la domiciliu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pastile de ecstasy