x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 6 trenuri sunt blocate din cauza pasarelei prăbușite lângă Ploiești

6 trenuri sunt blocate din cauza pasarelei prăbușite lângă Ploiești

21 Feb 2018   •   11:51
6 trenuri sunt blocate din cauza pasarelei prăbușite lângă Ploiești

Reprezentanţii companiilor feroviare au luat o serie de măsuri în vederea asigurării continuităţii în circulaţia trenurilor afectate de prăbuşirea pasarelei metalice în staţia Ploieşti Vest, iar călătorii sunt transbordaţi între staţiile Ploieşti Sud-Buda cu autocare puse la dispoziţie de CFR SA. 

Conform unui comunicat al CFR SA, personalul specializat intervine pentru debitarea şi înlăturarea elementelor metalice desprinse din componenţa pasarelei şi eliberarea liniilor de cale ferată. 

De asemenea, o altă măsură vizează asigurarea condiţiilor în teren pentru accesul utilajelor şi a personalului de la SC Electrificare pentru intervenţii la instalaţiile de alimentare cu energie electrică. 

Traficul feroviar prin staţia Ploieşti Vest este oprit din cauza prăbuşirii pe calea ferată a unei pasarele metalice prin care trecea o conductă de apă a oraşului. În urma prăbuşirii pasarelei peste cele 5 linii din staţia CF Ploieşti Vest  au fost rupte şi firele de contact, care asigurau alimentarea cu energie electrică a locomotivelor. 

Şase trenuri de călători sunt oprite temporar: 16032 (Braşov-Bucureşti) - staţiona în Ploieşti Vest, 15124 (Slănic - Ploieşti Vest) - staţiona în Ploieşti Vest, 1644 (Baia Mare-Bucureşti Nord) - staţiona în Buda, 15531 (Bucureşti - Braşov)- staţiona la intrare în Ploieşti Vest, 1631 (Braşov-Bucureşti) - staţiona la intrare în Ploieşti Vest şi 3001 (Bucureşti - Braşov) - staţiona în Brazi .AGERPRES

×
Subiecte în articol: pasarela prabusita