x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident CUMPLIT la Petroșani. O fetiță de 6 ani a fost lovită de o mașină pe trotuar. Șoferul a murit

Accident CUMPLIT la Petroșani. O fetiță de 6 ani a fost lovită de o mașină pe trotuar. Șoferul a murit

29 Ian 2022   •   18:06
Accident CUMPLIT la Petroșani. O fetiță de 6 ani a fost lovită de o mașină pe trotuar. Șoferul a murit
Sursa foto: ISU Hunedoara

O fetiță de 6 ani se afla împreună cu mama sa pe trotuar pe o stradă din Petroșani, județul Hunedoara, când a fost lovită de o mașină. Șoferul a murit.

Accidentul s-a produs pe  strada 1 Decembrie 1918 din Petroșani. 

Polițiștii au constatat că un bărbat de 29 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism s-a urcat pe trotuarul din fața unui imobil, din motive medicale, moment în care a acroșat o fetiță în vârstă de 6 ani.

Potrivit IPJ Hunedoara, ”Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroșani, a avut loc un eveniment rutier. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism, din motive medicale, a pătruns pe trotuarul din fața unui imobil, moment în care a acroșat o fetiță  în vârstă de 6 ani care se afla împreună cu mama sa”.

În urma accidentului, șoferul a murit, iar fetița a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident petroşani