x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident feroviar tragic cu patru victime la Rădăuți. Un bărbat și-a pierdut viața

Accident feroviar tragic cu patru victime la Rădăuți. Un bărbat și-a pierdut viața

de Redacția Jurnalul    |    25 Noi 2023   •   09:05
Accident feroviar tragic cu patru victime la Rădăuți. Un bărbat și-a pierdut viața
Sursa foto: Observatornews.ro

Patru persoane au fost rănite dupăr ce un tren de călători a lovit, sâmbătă dimineața, o autoutilitară la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza municipiului Rădăuți, județul Suceava.

Accidentul a fost anunțat la 112 la ora 5:40, iar la fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprjinul a trei echipaje SAJ.

În autoutilitară se aflau patru persoane, iar două dintre acestea au rămas încarcerate. Pompierii militari au extras cele două victime încarcerate, una dintre ele fiind în stare de inconștiență, transmite Mediafax.

Potrivit monitorulsv.ro, accidentul produs sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.40, la o trecere la nivel cu calea ferată de la Rădăuți, spre Dornești, a avut din păcate consecințe tragice.

Dr. Alina Cigoli-Senescu, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Rădăuți, a declarat că un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, din autoutilitară, a decedat în Compartimnetul de Primiri Urgențe Rădăuți.

Alți doi răniți au fost transferați la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, pentru investigații imagistice. Dr. Alina Cigoli-Senescu a precizat că cei doi răniți duși la Suceava erau stabili hemodinamic și respirator dar prezentau multiple traumatisme 

O a patra victimă a accidentului a rămas internată la Rădăuți, având fractură la claviculă. Și această victimă urma să ajungă la Spitalul Județean, în secția de Neurochirurgie, având și un traimatism de coloană cervicală. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

tren

 

 

×
Subiecte în articol: accident feroviar Rădăuţi