x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV la JUCU. Cinci persoane au fost rănite, între care și un copil

Accident GRAV la JUCU. Cinci persoane au fost rănite, între care și un copil

05 Oct 2015   •   13:35
Accident GRAV la JUCU. Cinci persoane au fost rănite, între care și un copil

Un grav accident de circulație în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc luni dimineață, pe DN1C, pe raza localității Jucu, potrivit dej24.ro.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, la ora 7:45 în județul Cluj, traficul rutier a fost îngreunat pe DN1C, între localitățile Jucu și Răscruci, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autovehicule. Cauza probabilă a evenimentului a fost neadaptarea vitezei în condiţii de ceaţă. Fenomenul meteorologic este întâlnit pe tot segmentul DN1C cuprins între Cluj-Napoca şi Gherla, vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

Se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o mașină care circula din sens opus. În urma impactului, cele două autovehicule au fost proiectate în alte două.

Cinci persoane au fost rănite, între care și un copil, victimele fiind transportate cu ambulanțele la UPU Cluj-Napoca.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. 

×
Subiecte în articol: accident