x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Capitală. Polițist pe motocicletă a fost lovit de o mașină

Accident în Capitală. Polițist pe motocicletă a fost lovit de o mașină

06 Iun 2022   •   15:38
Accident în Capitală. Polițist pe motocicletă a fost lovit de o mașină
Sursa foto: Hepta

Un polițist aflat pe motocicletă a fost accidentat în trafic, la intersecția Agricultori cu Calea Călărași, din Capitală. Polițistul este rănit și a fost transportat la spital.

Acesta a fost acroșat de un autoturism în timp ce se deplasa la un alt accident

”În jurul orei 14.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în zona intersecției Calea Călărași - str. Agricultori. Conducătorul unui autovehicul care circula pe str. Agricultori a intrat în coliziune cu motociclist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în timpul serviciului. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea polițistului rutier, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători de autovehicule au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Se efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. La acest moment circulația autovehiculelor se desfășoară sub îndrumarea polițiștilor rutieri, iar tramvaiele sunt stocate pe ambele sensuri de deplasare”, transmite poliția.

 

Este posibil ca șoferul mașinii să nu fi acordat prioritate. Totodată, motociclisul s-ar putea să se fi deplasat cu viteză pe linia de tramvai iar conducătorul mașinii să fi vrut să facă un viraj fără să se asigure. 

Cercetările la fața locului sunt în desfășurare. Va fi verificat și dacă polițistul avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase. 

 

 

×
Subiecte în articol: politist accident motocicleta